dugulas elharitas

Duguláselhárítás XIV. kerület – előnyök és érvek amiért minket kell válasszon!

Dugulási probléma merült fel otthonában, mellyel nem tud megbirkózni? Eldugult a WC, hétvége van, de a probléma nem tűr halasztást. Ha azzonali megoldásra van szüksége, hívja a Duguláselhárítás XIV. kerület szakembereit, akik modern technológiával, profi felszereléssel, gyors és szakszerű munkájukkal elhárítják a problémát.

De mi okozza a dugulást? Dugulás általánosságban akkor alakul ki, ha a vízvezeték szerelők hanyagul végezték a munkájukat, ha nem megfelelő vastagságú csövet helyeztek el, a lejtés szöge nem megfelelő, az illesztések nem megfelelő módon lettek kialakítva. De sok esetben nem a lefolyórendszerek szakszerűtlen kiépítése felelős a dugulásért, hanem a helytelen használatuk okoz dugulást.

A konyhai dugulás általában a lerakódott zsírtól alakul ki, a vékony csövek és a rossz minőségű mosogatószer is segít ebben, vagy ha mosogatás közben a nagyobb ételmaradékokat, zsíradékokat nem vesszük ki a mosogatóból és engedjük lefolyni. A fürdőszobában lévő dugulást sok esetben a vízkő okozza, mely évek alatt rakódik a cső falára, mely, ezáltal túlságosan levékonyodik, de  sok esetben a hajszálak, vagy éppen a háziállatok szőre okozhat problémát, ami szintén a dugulás kialakulásához, vagyis a lefolyók elzáródásához vezet.

Ezért, ha ilyen jellegű problémája van, feltétlenül hívja a Duguláselhárítás XIV. kerület szakembereit! De miért is válasszon épp minket? Mert nálunk ingyenes a kiszállás, átlagosan 2 órán belül a helyszínre tudunk érni, bármikor elérhetőek vagyunk, éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnapokon is, kedvező árakkal dolgozunk, nem számolunk fel óradíjat, folyóméter díjat, megbízható, igényes munkát végzünk, amiért garanciát is vállalunk. Ha dugulási problémája pár héten belül újból visszatér, mi ingyenes újból elhárítjuk a problémát.