fehérarany nyaklánc

Fehérarany nyaklánc bármilyen alkalomra

Ez a nyakba való termék a nőiességet hangsúlyozza ki. A fehérarany nyaklánc által meglepheti párját és szeretteit is. Bármilyen alkalomra megfelelő ajándék. Ha egy ilyen darabot választ szuvenírként, akkor biztosan örömet fog szerezni.

Színaranytartalma hazánkban 9, 14, 18, valamint 22 karátos lehet. A színe a benne található ötvözetektől függ, amely leginkább a palládium és a ródium. A palládium ötvözetből készült kiegészítőt fémallergiások is viselhetik, mert nem okoz semmilyen kellemetlenséget viselés közben. Tehát minden szempont amellett szól, hogy érdemes hordani.

A fehérarany nyaklánc Swarovski kövekkel gyönyörűen mutat minden hölgy nyakában. Az üzletekben beszerzett termék mellé garanciát is biztosítanak, amely hat hónaptól egészen egy évig is terjedhet. Az alapanyagokat gyakran kombinálják egymással, így még csodásabb ékességek születnek.

A fehérarany nyaklánc jó választásnak bizonyul, megtalálható alkalmi és hétköznapi kivitelben. Az elegáns darabokat a különféle kövecskék dobják fel, amelyektől a megjelenése is makulátlan lesz.