rendszergazda

Mit is tud a rendszergazda

Általában elég hamar eljön az az az idő minden üzlet életében, amikor az informatikai háttér biztosítása túl sok időt vesz el az alkalmazottaktól és a tudásuk sem bizonyul már elégnek a feladatok megoldásához. Ilyenkor jön szóba rendszergazda alkalmazása. Mit is tud a rendszergazda? Számítástechnikai rendszereket épít számítógépekből, szoftvereket telepít rájuk, emellett összeköti őket nyomtatókkal, fénymásolókkal scannerekkel és minden mással, ami a cég informatikai hátterének működéséhez szükséges.

Amikor kész onnantól frissítgeti és gondozza a rendszert, hogy a kitűzött célnak tökéletesen megfeleljen és zavartalanul kiszolgálja a felhasználókat. Bármilyen megoldandó merül fel az informatikai rendszer működésében a rendszergazda biztosan megoldja. Ez lehet teljes munkaidőben foglalkoztatott vagy részmunkaidős rendszerfelügyelet. A Mav-IT Kft rendszergazda szolgáltatásának a legnagyobb előnye, hogy nem kötelező teljes munkaidős rendszergazda alkalmazása, ha az üzlet mérete és a feladatok mennyisége ezt nem indokolja. A kiszervezett rendszergazda éppen annyi időt tölt el a feladatok megoldásával amennyit szükséges és ezzel jelentős megtakarítást érhet el.

Az adatai biztonságban lesznek. A rendszergazda minden biztonsági mentést elvégez, elhárítja a szoftver és hardver hibákat és minden megy, mint a karikacsapás. Éppen annyi időt tölt el a feladatok megoldásával amennyit szükséges és ön éppen annyit is fog érte fizetni. Ennél gazdaságosabb már nem is lehetne, gazdaságosság és informatikai biztonság egyszerre.

Velünk jelentősen csökkentheti, költségeit miközben növeli cége informatikai biztonságát, ezt magas szintű szakmai rálátással és megfelelő technikai háttér meglétével garantáljuk. További információt rendszergazda szolgáltatásunkról Budapesten és az agglomerációban weblapunkon talál vagy kérdéseivel keressen minket elérhetőségeink valamelyikén.