mobile

Mobil telefonok és alkatrészek

A mobil telefon vásárlás a végtelenül széles kínálat okán esetenként fejtörést okozhat. Cikkünkben néhány fontos szempontot gyűjtöttünk össze, amely alapján talán könnyebb lesz a választás. A mobilehome mobil alkatrész és tartozék webáruházban mindent megtalálsz, ami a mobilodhoz szükséges lehet, emellett szóbeli tanácsadással is állunk rendelkezésedre.
A döntésedben minden bizonnyal jelentős szerepet fog játszani a ráfordított pénzösszeg nagysága, de vajon biztos, hogy a legjobb döntést fogod meghozni ez alapján? Hasznos a kiszemelt telefon külső és belső tulajdonságai mellett alaposan végig gondolni mire fogod használni a készüléket? Üzleti és kapcsolattartási célokra vagy főleg szórakoztatási funkcióknak is meg kell felelnie?


A kizárólag beszélgetésre használod a mobil telefonodat akkor egy kisebb ár fekvésű készülék is tökéletesen megfelel. Tékozlás lenne drága okos telefont vásárolnod, ha nem használod ki a benne rejlő lehetőségeket. Ellenben ha számos játékot fogsz rajta futtatni, akkor érdemes egy drágább többet tudó mobil telefont vásárolni. Mielőtt ténylegesen megvásárolod a készüléket érdemes egy listába foglalnod mire is fogod használni.
Kapcsolattartás: hívások, sms,e-mail, facebook, pdf, skype, viber, word dokumentumok olvasása, mms, nagy felbontású kamera
Szórakozás: játékok, filmek, facebook, youtube, videófelvétel készítés, fényképezés,.
Alkalmazások: Ma már végtelenül sok alkalmazást tölthetsz le az Androidos készülékedre, ezek egy része ingyenes.
A kijelző mérete: A legnépszerűbb képernyőméret a 3,5 hüvelykes. A felhasználók többsége kényelmetlennek tartja az ennél kisebb képernyőt a nehéz navigálás és olvasás miatt. A 2,2 hüvelyk (56mm)-től egészen az 5 hüvelykesig (127mm) válogathatsz.
A kép minőségét a pixel méret adja, amely a képpont sűrűségtől függ. A 200 és 300 ppi közöttiek átlagosnak számítanak 300 ppi feletti kijelzők már remek képminőséget adnak. Ez fontos adat a kényelmes használathoz.

Háttér kapacitás: ma már minden mobiltelefon memóriája bővíthető. Ezekkel az információkkal a tarsolyodban bizonyára könnyebb lesz választanod.