pikkelysömör

Valóban gyógyíthatatlan a pikkelysömör?

Bár szép betegség nincs, mégis van egy, amelyik nagyon csúnya. Ez a pikkelysömör, amitől minden érintett szeretne a lehető leghamarabb és főleg véglegesen megszabadulni. Ezt „gyógyíthatatlan” bőrbetegségként tartják számon, amit általánosságban különböző gyulladáscsökkentő kencékkel próbálnak eltüntetni, természetesen több-kevesebb sikerrel. Leginkább a kevesebb siker jelentkezik, az is szteroidok alkalmazásával. Az amúgy is szomorú helyzetet, a sok káros összetevő még inkább súlyosbítja.

Aztán ez a helyzet csak tovább fajulhat, amíg a betegség már annyira elterjed, hogy végül ki sem mer mozdulni otthonról a beteg. Elterjedt az a nézet, miszerint a pikkelysömör nem is annyira bőrbetegség, mint inkább az emésztőrendszer problémája.

Viszont ez nem jelenti azt, hogy a tüneteket ne lehetne enyhíteni hatékonyan, kockázatok nélkül. A webshop-hillvital.hu webáruházban kapható gyógyfüves Psorisoft balzsam kitűnő gyógyír lehet a pikkelysömörre. Hatékony segítség ez a termék, tehát próbálja ki, ha szüksége van rá!