Technológia és számítástechnika

A legjobb tok Samsung Galaxy A51-hez

A Samsung 2020. február 7-én mutatta be a kecses Samsung Galaxy A51-et, egyedülálló három kamerás megjelenésével, és az új technológia körében kiemelkedő teljesítménnyel, és ugyanez vonatkozik a telefonra való tokokra. A Samsung Galaxy A51-hez sokféle szilikon, bőr, kemény, átlátszó, flip és pénztárca típusú tokot gyártottak. Itt található a Samsung Galaxy A51-ra való tokok közül a 4 legjobb tok Samsung listája.

Hivatalos S-View Flip tok fehérben

Ez a mobiltelefon tok egyenesen a hivatalos kínálatból származik, fehér színben. Ez nem csak mindenre kiterjedő védelmet nyújt a vadonatúj mobiljának, hanem elülső részén található egy S-nézet ablak, amely megjeleníti az időt, a dátumot, az akkumulátorral kapcsolatos információkat és az összes értesítést.

A tok elülső részén hitelkártyatartó található, ami ezt a tokot sokkal hasznosabbá teszi a piacon kapható társaitól. A teljes védelem mellett ez a mobiltelefon-fedél biztosítja a könnyű hozzáférést az összes porthoz és csatlakozóhoz. Egyszerűen maximális védelem, stílus és praktikusság jellemzi ezt a tokot.

Hivatalos Samsung szilikon tok

Ez egy újabb, hivatalos tok a Samsung Galaxy A51 mobiltelefonhoz. Ez a szilikon burkolat négy matt színben kapható, feketében, fehérben, rózsaszínben és tengeri zöldben.

Ez a kényelmes és puha mobilfedél megkönnyíti a mobiltelefon kézben tartását, selymes felülettel és érzettel biztosítva azt. Az 1,4 mm vastag szilíciumréteggel ez a burkolat megőrzi a karcsú telefon vékony profilját, és egyidejűleg védi azt az ütésektől és sérülésektől.

Olixar bőr stílusú pénztárca tok

Úgy döntöttünk, hogy leteszteljük ezt a tokot is, hiszen a korábbi modellekre is nagyon minőségű tokot alkotott a cég. Most sem okoztak csalódást. A tok rendkívül funkcionális, kifinomult kialakítással kiegészítve a Galaxy A51-et fantasztikus élményt nyújt. A tok hátulról és oldalról védi a telefont, de ha feltesszük a fedelet, akkor elülről is. A pénztárca belső oldalán két kártyahely van, amelyek biztosítják az kártyák biztonságos tárolását. Egy kiegészítő kapocs még biztonságosabbá teszi őket, és extra védelmet nyújt a mobilja számára is.

Ringke Fusion X Design kemény tok – Camo Black

Nagyon elegáns dizájn, kettős polikarbonát burkolatot tartalmaz, hogy ellenálljon minden ütésnek. A tok kialakítása katonai minőségű. Védelme csepp-próba által bizonyított, a sarkai pedig megerősített, kettős védelemmel rendelkeznek. A kialakítás könnyű hozzáférést biztosít a nyílásokhoz és gombokhoz a tömeges védelem ellenére. A gombokat a védelem érdekében lefedi, de a tokot benyomva a gomb érzékel ugyanúgy.

A listában szereplő összes mobiltelefon tokot úgy választják meg, hogy azok a Galaxy A51-hez a lehető legjobban passzoljanak. Bármilyen tokot választhat tetszés szerint, biztos lehet a maximális védelemben.

Ugyanazon kategóriába tartozó cikkek: