Szépség, divat és egészség

Ginko Biloba kiegészítők a jobb egészségért

Mi az a Ginko?

A ginko biloba a legidősebb fennmaradt fafajnak számít, és jellemzően élő kövületnek nevezik. A fosszilis feljegyzések alapján úgy vélik, hogy a perm korszakból származik, körülbelül 250 millió évvel ezelőtt.

A ginko levelét a hagyományos kínai orvoslásban a légzőrendszer támogatására használták.

A ginko levelét a hagyományos kínai orvoslásban a légzőrendszer támogatására használták. Egészen elképesztő, hogy egy olyan ősi fa, mint a ginko, amelyet sok évszázaddal ezelőtt vetettek ki, a mai napig magasan áll és virágzik, hogy nagyon mély hatást gyakoroljon az emberi fiziológiára.

Ginko és aktív összetevői

A kivonat legaktívabb összetevői a terpénlaktonok és a ginkgo-flavon glikozidok, amelyek a kivonat mintegy 6%-át, illetve 24%-át teszik ki. A ginkgo-flavon-glikozidok frakcióját az izohamnetin, a kaempferol és a kvercetin alkotja, míg a terpénlaktonok frakcióját a bilobalid és a ginkgolid J, B, C és A alkotja.

Olvassa el a következő cikket is: Tapasztalja meg a holisztikus wellness élményét az Ayurvédával a Thermana Lasko-ban

A nyugodt környezet közepette az ayurvédikus gyakorlatok kincsesbányája található, amely a vendégeknek utat kínál az egyensúlyhoz, a vitalitáshoz és a belső harmóniához. Merüljünk el az ayurvéda lényegében a Thermana Laško-ban, és fedezzük fel annak mélyreható hatását az elmére, a testre és a lélekre.

A Ginko számos különböző felhasználási módja és rendeltetése

Kezdjük azzal, hogy Európában széles körben használják a kognitív funkciók támogatására.

Valójában a ginko és összetevői több mint 400 tudományos publikáció tárgyát képezték, ami a mai napig a legtöbbet kutatott és tanulmányozott növényi termékek közé teszi. Különböző klinikai vizsgálatok már dokumentálták a ginkgo pozitív hatásait a kognitív funkciókra. Kiderült, hogy a ginko hatással lehet a felismerési memóriára, a felidézésre, a figyelemre, a reakcióidőre, az energiaszintre, a hangulatra és a koncentrációra.

A ginko vegamega.it általános hatékonyságához különböző, változatos hatások is hozzájárulnak. De nem minden említett mechanizmus van már megmagyarázva és tisztázva. A ginko hatékonyságához hozzájárulhat többek között a közvetett és közvetlen antioxidáns hatás, a neuroprotektív hatás és az optimális véráramlás.

Ugyanazon kategóriába tartozó cikkek: